logo

Stichting Zorg & Veiligheid bij Evenementen Haaglanden (SZEH) is in 2008 opgericht. De stichting richt zich op de eerste hulpverlening (EHBO) bij evenementen in en om Den Haag. Het doel van oprichter Henk de Jong is het professionaliseren van de eerstehulpverlening.

De vrijwilligers die door SZEH worden ingezet zijn opgeleid en werken allen volgens de geldende richtlijnen. Kwaliteit en professionaliteit staan hierbij voorop. De opleidingen worden in eigen beheer gedaan.

Contact opnemen

  • 06 - 54 66 60 17
  • info@szeh.nl
  • Kobaltstraat 26, 2544 EV, Den Haag
Omgeving:
Den Haag & omstreken
Top
 

Over ons

Stichting Zorg & Veiligheid bij Evenementen Haaglanden

Wij weten van aanpakken

Stichting Zorg & Veiligheid bij Evenementen Haaglanden (SZEH) is in 2008 opgericht.

De stichting richt zich op de eerste hulpverlening (EHBO) bij evenementen in en om Den Haag. Het doel van oprichter Henk de Jong is het professionaliseren van de eerstehulpverlening.

De vrijwilligers die door SZEH worden ingezet zijn opgeleid en werken allen volgens de geldende richtlijnen. Kwaliteit en professionaliteit staan hierbij voorop. De opleidingen worden in eigen beheer gedaan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen naar aanleiding van uw vraag een gedetailleerd plan maken met de inzet van eerste hulpverleners en plaatsing van de posten. Wij kunnen deze posten geheel voorzien van alle medische materialen welke nodig zijn. Ook zijn wij, indien nodig, zelf in het bezit van mobiele EHBO posten.

Wij verstaan onze expertise

Stichting Zorg & Veiligheid bij Evenementen Haaglanden (SZEH) is in 2008 opgericht.

Als vervolg op de aangeboden EHBO diensten biedt de SZEH nu ook de mogelijkheid om de ALS (Advandced Life Support) te waarborgen bij evenementen en manifestaties. De stichting heeft de mogelijkheid om ambulancepersoneel, SEH- artsen en SEH- verpleegkundigen in te zetten, SZEH onderschrijft de Veldnorm Evenementenzorg.

Hierbij dus aanvullend medisch team, wat op basis van dagelijkse ervaring en beroepsopleiding, een adequate beoordeling en behandeling van een ontstaan gezondheidsrisico kan ondervangen. Dit houdt tevens in dat er gewerkt wordt binnen de wettelijke kaders (wet BIG en WGBO, Kwaliteitswet Zorginstellingen).

De klachtencommissie van SZEH neemt uw klacht binnen 24 uur in behandeling u kunt uw klacht mailen naar kwaliteit@szeh.nl